Algemene fysiotherapie

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Patiënten die in het dagelijks leven door klachten belemmerd worden in het bewegen kunnen terecht bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeut werkt samen met u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

WANNEER NAAR DE FYSIOTHERAPEUT?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ofwel het gehele houdings- en bewegingsapparaat. U kunt dus naar de fysiotherapeut voor klachten opgedaan tijdens het werk, gekregen door een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of omdat het lichaam ouder wordt.

Tegenwoordig wordt de fysiotherapeut ook steeds meer ingezet bij de preventieve gezondheidszorg. Dus ook met vragen over preventie of voor voorlichting kunt u bij hem terecht.

WERKWIJZE

Om klachten te behandelen gaat de fysiotherapeut samen met u resultaatgericht aan het werk. Hij stelt een behandelplan op wat afgestemd wordt op uw lichamelijke situatie, mogelijkheden en wensen. Vaak bestaat dit behandelplan uit adviezen en oefeningen, waarmee hij zorgt dat u weer beter kunt bewegen.  Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van manuele technieken als massage van de spieren en mobiliseren van de gewrichten.

THERAPEUTEN

 

Voor algemene fysiotherapie kunt u terecht bij de volgende therapeut(en):

Fysiotherapie en podologie

Martin Lankhorst

Fysiotherapie en bekkenfysiotherapie

Petra Mooij

Fysiotherapie

Corina van den Bos

Fysiotherapie

Tim Holdredge

LOCATIE ELPERMEER

 

Klik verder voor meer informatie en contact.

Bekijk Locatie

LOCATIE 

AVENHORNSTRAAT

 

Klik verder voor meer informatie en contact.

Bekijk Locatie