Coronaupdate: Oefenruimte gaat weer open

 

Vanaf maandag 6 juli gaat de oefenruimte weer open. We hebben een duidelijk protocol en er wordt een vast tijdschema opgesteld.

U kunt bij ons nog steeds komen trainen voor 25 euro per maand. Heeft u interesse, neem dan contact op via 020-6366183.

Oefenen, trainen of sporten bij fysiotherapie Zwart

Sinds kort beschikken wij over een mooie oefenruimte. We kunnen onze patiënten hierdoor een extra goed behandeltraject bieden.

Als u klachten heeft van het bewegingsapparaat, en actieve oefentherapie kan helpen hebben wij hier nu de ideale mogelijkheid voor. Ook bij longaandoeningen, hart- en vaatziekten en bepaalde neurologische aandoeningen kan deze oefentherapie zeer effectief zijn.

Indien u bij ons in behandeling bent valt dit onder de vergoeding van de zorgverzekering.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om te komen bewegen als u niet in behandeling bij ons bent. Conditie, spierkracht, afvallen, of gewoon lekker in beweging, alles kan!

U kunt een abonnement nemen voor 25 euro per maand. U kunt dan tijdens de openingsuren van de praktijk komen bewegen/sporten. Hierbij doen we eenmalig een intake. Die kost ook 25 euro. U krijgt dan een korte fitheidstest en er wordt een individueel schema voor u gemaakt, waarmee u later aan de slag gaat. U traint zelfstandig.

 

Bent u geïnteresseerd, kom eens langs op de Avenhornstraat 41, in gezondheidscentrum Tuindorp-Nieuwendam.

Of bel voor een afspraak 020-6366183

Bouw oefenruimte

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het realiseren van een oefenruimte. Inmiddels zijn de oude wanden gesloopt en wordt duidelijk hoe de ruimte er uit komt te zien.

Welkom op onze website

Wij zullen via deze blog voortaan het laatste nieuws naar buiten brengen over Fysiotherapie Zwart in Amsterdam-Noord. Daarnaast zult u hier ook interessante berichten over fysiotherapie en de zorg in het algemeen. Namens het hele team van Fysiotherapie Zwart wensen wij u alvast veel leesplezier.