Over Ons

Wij zijn een team van ervaren fysiotherapeuten, met verschillende specialisaties. Hierdoor kunnen we u terzijde staan bij de meest uiteenlopende klachten. We zijn laagdrempelig en buurtgericht. U kunt bij ons terecht met een verwijzing van huisarts of specialist, maar ook zonder verwijsbrief zijn wij direct toegankelijk. Binnen de praktijk zullen we dan zorgen dat u bij de meest geschikte behandelaar terecht komt. Uiteraard kunt u ook zelf uw voorkeur uitspreken door wie u behandeld wilt worden.

Alle onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie.

teamfotobeter
Team
Fysiotherapeut/Longfysiotherapeut/Podologie

Martin Lankhorst

Vanaf 1987 ben ik werkzaam bij fysiotherapie Zwart. Sinds 2006 als eigenaar van deze praktijk, waar we met een fijn team op meerdere locaties en met uiteenlopende specialisaties ons best doen om u op een goede en prettige manier van dienst te zijn.
Zelf ben ik als eerste algemeen fysiotherapeut, waarbij ik door de jaren heen veel ervaring heb opgedaan in het behandelen van de meest uiteenlopende klachten van het bewegingsapparaat.
Als podoloog heb ik veel interesse in houdingsgerelateerde klachten, voet- en enkelproblemen.In voorkomende gevallen kunnen specifieke zooltjes gemaakt worden.
Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in de longfysiotherapie. Hierbij ligt de focus op oefenprogramma's bij COPD en astma

Fysiotherapeut/Bekkenfysiotherapeut

Petra Mooij

Mijn naam is Petra Mooij. Naast het werken in de algemene fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in de bekkenfysiotherapie. Bekkenfysiotherapeuten zijn breed opgeleid in het behandelen van klachten op het gebied van plassen en ontlasten, op seksuologisch gebied en rond de zwangerschap. Ik behandel zowel mannen als vrouwen.
Daarnaast was ik tot voor kort geregistreerd haptotherapeut, door een keuze te maken heb ik dit registerschap laten lopen, maar alle kennis en ervaring van de haptotherapie neem ik wel mee in de behandeling van bekkenpatiënten wat vaak een meerwaarde tijdens de therapie is.

Kinderfysiotherapeut

Petra Tasseron

Ik ben NVFK geregistreerd kinderfysiotherapeut . Na de fysiotherapieopleiding heb ik mij door studie en werk gespecialiseerd in de behandeling van vooral jonge kinderen.
Eerst heb ik 5 jaar in de kinderrevalidatie gewerkt, onder meer in de Trappenberg in Huizen, en daarna 15 jaar op de kinderafdeling van het AMC/Emmakinderziekenhuis. In die periode heb ik mij vooral geschoold in de vroeg onderkenning en -behandeling van zuigelingen en jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand.
Behandeling op jonge leeftijd vindt vooral plaats door het begeleiden van de ouders. Zij krijgen daardoor meer inzicht in de reacties van hun kind en leren zo hoe ze de ontwikkeling van hun kind kunnen stimuleren.

Fysiotherapeut

Corina van den Bos

In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam in diverse praktijken in de eerste lijn. Sinds 2007 werk ik met veel plezier bij fysiotherapie Zwart. Binnen de fysiotherapie heb ik me gericht op de combinatie tussen de orthopedische geneeskunde, waarbij voornamelijk manuele technieken centraal staan, en de medische trainingstherapie waarbij het bewegen/oefentherapie centraal staat. Door deze combinatie van therapieën kunnen diverse aandoeningen aan het houdings-bewegingsapparaat worden behandeld.
Sinds kort sta ik ook ingeschreven in het claudicationet en behandel ik patiënten met claudicatioklachten “etalagebenen”. Hiervoor doorloop ik een extra scholingstraject tot gespecialiseerd fysiotherapeut op het gebied van etalagebenen.

Fysiotherapeut

Tim Holdredge

Tim is sinds 1september 2013 werkzaam als algemeen fysiotherapeut op de Avenhornstraat. Naast algemene fysiotherapie is Tim gespecialiseerd in dry needling.